Ett stilla regn

Så var det då vardag igen. Solen har försvunnit och ett regn har kommit. Ett stilla vårregn som tvättar bort vinterns smuts. Det kan nog vara behövligt.

 Själv ska jag tvätta i tvättstugan och det är ju mindre roligt. Fast det är bra att det finns en tvättstuga. Minns min första lägenhet i Jokkmokk. Där fanns en tvättstuga men ingen tvättmaskin. Man fick tvätta för hand. Efter ett par månader där, köpte jag en toppmatad maskin med tillhörande centrifug. Vilken lycka jag kände när jag tvättade den första maskinen.

Till lunch idag steker jag lättkorv och gör mos. Till middag har jag köttfärssås som jag plockar fram ur frysen. Till det kokar jag makaroner. Innan det ska jag städa kylen och se vad jag ska handla idag. Matte är ledig till torsdag. Så jag får se vad det blir till mat i morgon. Måste nog fylla på förrådet vad gäller det.

Idag är det 25 år sen Tjernobylolyckan, då kärnkraftverket gick sönder, eller vad man ska kalla det. Nu pratas det mycket om detta på radion. Precis som om det skulle hjälpa nu, vad gäller olyckan i Japan. Bara man tänker efter så förstår man hur människor förstör denna planet, med sina uppfinningar och sin jakt efter pengar. Ja jösses!

Igår när jag var med soporna så kunde jag inte öppna dörren till soprummet. Det var alldeles omöjligt att få upp dörren hur jag än försökte. Det slutade med att jag lämnade kassen med flaskor och burkar utanför dörren. Inte första gången det händer. Man skulle behöva en kofot för att ta sig in.

Nu ska jag göra annat än skriva. Hoppas ni har det bra. Jag ska inte klaga. Hej då!

                                           Jag längtar!

                                       

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0