Häxdagen

Skärtorsdag och idag flyger häxorna till Blåkulla, sägs det. Visserligen har jag en piasavakvast på balkongen, men jag avstår att resa nånstans i mitt tillstånd. Tur att jag rest så mycket förut så att jag slipper längta iväg.  Kanske jag skulle trivas i andra häxors sällskap ett tag, men det får vara i år. 

                                            

Ingen stickning idag. Tröjorna klara för att postas. Jag fick två nystan kvar. Vad göra med dom? Kanske jag ger dom till Birgit. Hon har ju många små barnbarn att sticka åt.

Trots att jag tvättade igår hade jag en lugn vilodag. Slöade även framför TV på kvällen. Inte mycket att se kan jag säga. Undrar om det är nåt bättre ikväll.

Värmer soldatens ärtsoppa till lunch och till middag kanske jag gör pytt. Väntar med påskmaten ännu en dag. Det är ju bara jag och Matte som ska äta. Kanske jag köper nåt fikabröd, i fall nån kommer på, att dom ska hälsa på mig. Är väl inte så troligt förstås, men! Har för mig att byn brukar tömmas på folk under påskhelgen. Men då brukar påsken vara tidigare. Nu kan det väl inte vara så bra skoterföre, så folk far till fjälls. Men jag vet inte. Vet många som far till Kåbdalis för att åka i backarna innan snön där försvinner. Dom brukar väl ha öppet till och med valborgshelgen.

Ska försöka dammsuga lite nu innan duschen. Vet inte om mina leder gillar det, ska i alla fall försöka. Det är mycket jag skulle behöva göra, men!

Ni ska ha en bra dag och hej då!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0