Alliansens fel

Det är sol idag också och jag tror inte det blåser så mycket som igår. Det blev inget Kupan besök igår. Jag fastnade i stickningen och blev klar med tröjan, la styckena i blötpress innan jag gick ut och då blev det bara Ica en sväng. Köpte bl a en påse som jag ska skicka det jag stickat i, till Helsingborg. Påsen (kuvertet) kostar 85 kronor och då ingår portot.  Idag monterar jag Eddas tröja och sen är den klar för skick. 

Såg att våra grannar Finland också börjar bli fascister. Där vill dom inte hjälpa folk som blir förföljda i sitt hemland. Har dom glömt bort när dom välvde in i Sverige på femtiotalet. För att dom inte hade jobb i sitt land. Då var det inte av humanistiska skäl dom kom hit. Tänk om vi skulle kastat ut dom då? Norden har blivit mer och mer hjärtlöst. Tur att man inte ska leva så länge till. Såg ett uttalande på FB, om att vi ska hjälpa vårt eget folk innan vi börjar hjälpa andra. Rätt så, men vem ser till att vi behöver hjälpa oss själva. Jo, den regering vi har! Det är inte folk i andra länder som gör att vi inte har mat till våra barn. Det är vår högerregering. Under de år som alliansen regerat har fattiga människor blivit fattigare. Det kan väl vem som helst se. Eller hur? Och dom som bestämmer är ju inte fattiga direkt, därför blir det inte nån ändring. Så sluta skyll på invandringen, att vi har det svårt.

Vad jag ska göra idag vet jag inte. Ingen Matte på mat. Efter att jag gjort klar tröjan går jag vä och postar påsen. Nu har jag inget att sticka på. Fick två nystan kvar. Den som gjort mönstret kan väl inte räkna. Till två tröjor storlek 2 och 4 år skulle det gå 5 nystan garn. Det gick 3 nystan. Det är stor skillnad det. Vad ska jag göra med de två nystan som blev kvar? Får kolla bland beskrivningarna jag har i pärmen. 

Till lunch idag äter jag Bullens pilsnerkorv. Vad det blir till middag vet jag inte än. Inte vad det blir på TV i kväll heller. Låt det bli en överraskning. Nu ska jag sluta skriva för idag och sätta mig i duschen. 

                                        Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0