Måndag

Solen skiner och det är 2 grader denna tidiga morgon. Måndag är det och påskvecka. Jag har ont som vanligt och har inte lust till nånting egentligen. Men det är bara att försöka bita ihop. Har varit in på Apotekets hemsida och ökat på mitt medicinförråd. Då kommer medicinen hem till mig och jag slipper sitta på apoteket och vänta på min tid i kö. Egentligen har jag hur mycket tid som helst, men jag slipper ändå sitta där och vänta. Roligare kan man ju ha det.

Har bara en halv ärm kvar att sticka och sen montering på Eddas tröja. Hade tänkt hinna skicka tröjorna före påsk. Men det återstå att se. Tänkte ta mig till nedre Kupan idag och kolla vad dom har. Bara att proppa i mig värktabletter så att jag klarar av att gå dit. Matte kommer inte idag. Han jobbar till torsdag, så han är väl hos Isabel på sin lediga tid.

Få se om jag ids städa nåt eller om jag skjuter det framför mig, närmare helgen. Såg en mysko film igår kväll. Den heter "In Bruges" och är amerikansk. Den har fått jättebra kritik, men när den var slut, undrade jag vad den handlade om. Helst mysko i min smak. Hade ju tänkt se "Brottet och straffet" men ser det i repris i stället. Ikväll blir det "Himmelblå", den norska serien.

Ja nu mina vänner ska jag göra lite frukost. Det blir två lingongrova med herrgårdsost och en mugg kaffe. Det är bra att börja dagen lite mjukt och sen fundera på vad jag ska göra resten av dagen. Ha det skönt alla vänner. Just nu lyssnar jag på "The king" med Playstones. En riktig rockabilley. Hej då!

                               


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0