Bara snön försvinner

Rostat bröd med kokt skinka på och en mugg kaffe, min frukost. 3 grader varmt ute och lite sol. Lunch med Matte idag och det blir redd grönsakssoppa.
Och SAIK fick däng igår till glädje för många. Synd förstås men jag är ju bara glad att dom är i final. Då får man vara nöjd, men alla vinster är ju ett plus.

Jag stickar och stickar och börjar bli lite less på det. Men man måste ju göra nåt. I veckan ska jag sy lite, till omväxling. Ska också på tygaffären och köpa lite spets. Då går jag också på nedre Kupan och kollar vad dom har i tygväg. På övre Kupan var jag i fredags och köpte en stol för 50 kronor. En bra pinnstol, ser ut som ny. Den ska vara till sybordet i den nya läggan.

Om det blir helsol idag går jag ut en sväng. Matte kommer inte på middag. Han ska vara fastande till i morgon. På TV ikväll ser jag mästarna på ettan och den engelska deckaren. Tänk att det är bara två veckor till påsk. Vän av ordning säger då, att det är inte ens det. Det brukar bli tillrättavisningar. Påsken är ju sen i år. Och då ska ju våren vara på gång, med mer värme. Behöver inte tänka på några blommor på balkongen i år. Isabel tar över blomlådorna  till sin balkong. Jag får ju ingen balkong dit jag flyttar, det blir ju uteplats. I höst kan jag sätta lökar där så jag får tulpaner till våren. Och nästa vår sätter jag penséer. Skulle också vilja ha pioner. Men nu ska jag väl inte gå händelserna i förväg. Jag har lätt för det. Bara att ta det lugnt. 


                       

Bara att återvända till stickningen och senare matlagning. Ha en bra söndag! Nu ska jag skriva några mail. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0