Grattis SAIK till finalspel

Den första april idag och då ska det väl börja vara vår. Det är nollgradigt ute och det kommer nåt blött från himlen. Vet ej om det är snö eller regn. Skit det samma, SAIK vann igår och nu väntar SM-final mot Färjestad. Hur det går där vet man inte, men alla tror Fbk ska vinna guld. Låt dom tro det, jag är nöjd att SAIK är i final. Kommer ihåg 1978 då helt otippade SAIK tog guldet. Stjärnan i laget var Krobbe Lundberg, som sen blev värvad till Örebro. 
                   Jag minns det som det var igår. Bilden är från den tiden, en ung Krobbe. Nu har an åldrats, precis som jag. Men det är inget fel på minnet, i alla fall inte för mig. Jag önskar SAIK stor tur i finalen.

Har nyss deklarerat. Tänk så enkelt det är att göra det nu för tiden för gemene man. En dator och några knäpp, så är det klart. Ungefär så. Då är det bra att man är övervakad. 

Jag ska ut en sväng idag. Ska handla lite för helgen. Hoppas att Isabel och Alec kommer hit. Jag behöver det. Jag har inget TV-program, så jag vet inte vad det är på TV ikväll. Får väl köpa nåt TV-blad idag. Det blir väl att glo på TV förstås, vad det än är. Men innan dess ska jag sy ihop Freyas tröja. Och sen börja på Eddas. 

Nu väntar duschen och sen Emmerdale. Ha det bra! Hej då! 


                           
                    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0