Slut i kroppen

Tror ni jag är slut i kroppen nu. Gick kl.11 hemmifrån, med destination vårdcentralen. Fick komma in nästan direkt. Benet blev undersökt och det togs prover. Fick antibiotika, en 10 dagarskur. Hon tyckte det var bra att jag kommit så direkt. Det brukar jag inte göra.

 Sen gick jag till apoteket. Tala om krångel nu, då vårat apotek har bytt ägare. Nu heter det Hjärtat, men man undrar om det namnet passar. Dom får bevisa att deras hjärta sitter på rätta stället. När jag kommit ut från apoteket ringde Jocke och undrade om jag var hemma. Han och Pernilla hade varit på banken med dom rumänska husspekulanterna. Jag skyndade mig till Konsum och sen hem. Jocke och Pernilla kom och fikade innan dom ställde kosan mot Skellefteå.

Man kan i alla fall säga att jag har motionerat idag. Kommer att vara alldeles ledbruten i kväll. Vädret är strålandei alla fall. Solen är så varm att man blir på väldigt bra humör.

Det blev ingen lunch idag och till middag gör jag rester. Nu ska jag logga in på banken och se hur mycket pengar jag har kvar. Det blev inte så mycket skrivet i dag. Orkar inte.

                                               Ha det bra!   

Kommentarer
Postat av: Annalena

Usch så jobbigt!! hoppas det blir bättre för dig snart! Puss & Kram!!! <3 <3 <3

2010-09-08 @ 15:33:35
URL: http://oka042.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0