Skit i hörnen

Jag kan skönja solen nu på morgonen. Det ska visst bli varmt i dag, enligt radion. Kan tro det, för älgjakten sätter igång i norra Sverige. Det brukar vara varmt då. I alla fall på senare år. När jag jagade, kunde det vara snö och kyligt. Men det var ju länge sen.

Söndagen var lugn och inget oförhappandes hände. Jag stickade lite, vilade en stund, spelade hjärter med datorn och såg på TV. Naturligtvis lagade jag mat och diskade, men det räknas inte. Jag var inte ut nåt för jag kände att jag var tvungen att vila i stället. Åldern tar ut sin rätt. 

När jag har duschat nu på morgonen ska jag ringa VC och höra om dom har nån tid för mig idag. Får se hur det blir med det. Nu när solen tittar fram, ser jag att jag skulle behöva städa lite. Lister och sånt som jag inte kommer åt, skulle behöva rengöras. Vad gör jag åt detta. Har ingen att be direkt. Matte gör allt jag ber om, men jag vill inte be honom, tycker han får göra allt. Det är så att jag nästan skäms. Kan ju förstå att vissa hem får gro igen, hos folk som inte kan och inte har nån att be. Ska mitt hem få gro igen, eller? Bara dra ner persiennerna och låssas som ingenting. Tur att jag inte har så mycket främmande, som får se hur jag har det. Med skit i hörnen och upp efter väggarna. Tack och lov för tången jag har. Den hjälper ju till lite. Nu ska jag sluta gnälla. Det är som om jag måste gnälla över nånting varje dag. Sjukt!!!!

Nu flödar solen in på balkongen. Kanske det blir en soldag. Skulle vara skönt. Kanske jag tar bort växterna på balkongen och ställer i ordning där. Blir det riktigt varmt kanske jag tar persiennerna också. Om jag nu inte får nån tid hos doktorn. För då sätter det käppar i hjulet. Men då tar jag det en annan dag i stället. Ingenting är omöjligt. 

I kväll ser jag sista delen av "Kvalster". Sen vet jag inte vad jag ser. Nu ska jag in i duschen, så jag slutar nu. Ha det nu så bra alla vänner. Vi hörs i morgon, hej då!

   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0