Se vem jag är

Sovmorgon idag. Vaknade 8.30 till en mulen dag. Var tvungen att tända lamporna om jag skulle se nåt. Förutom min vanliga medicin var jag tvungen ta två Panodil. Jag tror att jag har fått tillbaka rosen på vänster ben. Ja, varför inte? Inte ska väl jag vara problemfri. Nej, samla ihop allt skit man kan ha och lägg det på mig, vet ja. Jag förstår att jag har varit världens sämsta människa, och nu ska jag straffas. I alla fall var det gott med kaffe och lingogrova med sallad och skinka på. Och den nya dagen kan börja.

Det där med att vara en dålig människa, kan jag tro på. I alla fall måste jag ha varit den sämsta mamman, när jag får läsa på facebook, att min äldsta dotter har förlovat sig. Jag vet att ens barn har ett eget liv, men i alla fall? Det är bara att lägga sånt bakom sig, och njuta av det man har kvar, av livet menar jag. Men nog kan man bli ledsen.

Jag såg "Här har du ditt liv" med Lena Endre igår kväll. Det var allt jag såg på TV. Men jag löste lite korsord. Började på en bok som Elsie Johansson skrivit. Men det var inget för mig, upptäckte jag. Så jag la den åt sidan. Det blev att sova istället.


Jag var ute hela eftermiddagen igår. Men idag tror jag inte att jag går ut. Det ser så grått och tråkigt ut. Stickar nog i stället. Gör grönsakssoppa till lunch. Och till middag blir det fisk. Gott med fisk tycker jag. På TV ser jag nog friidrotten och sen "Rigoletto från Mantua" sista akten. Med Placido Domingo. 

Det var allt från mig idag. Kanske jag tar fram målargrejorna idag, men just nu känns jag inte vara på skaparhumör. Ha ni en bra dag. Hej då!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0