Skönt att klara sig själv

Ser ut att bli ännu en strålande dag. Har just börjat denna dag med en kopp kaffe och en mjukkakemacka med lättkorv på. Har även varit in på facebook och kollat läget. Jag är väl ingen storskrivare där, men vill ändå kolla vad som händer mina vänner. Passade också på att besöka min farm. Fick färdigt mitt barnhemsbygge, och har fått mitt första föl dit. Låter det inte klokt? Kan förstå att det är svårförståeligt för en som inte håller på med farmville. Men jag tycker det är kul att fylla ut tiden ibland. 

I dag händer det väl inte så mycket för mig. Ska göra en broccolisoppa med fläskkorv i, till lunch. Till middag kokar jag bruna bönor med korv. Skulle vilja ha fläsk, men Matte tycker bättre om korv. Det var länge sen vi åt bruna bönor. Både jag och Matte gillar det. 

Kan säga att jag har ont i mina fötter. Igår kväll var dom så svullna utav värk att jag var tvungen att ta värktabletter innan jag la mig. Trodde ett tag att det var träningsvärk jag hade, men vet inte om man kan ha träningsvärk i fötter. Skyller allt på det reumatiska. Skit det samma vad det är, hoppas det går över nån gång.
Blir nog ingen utgång idag pga värken. Ska ju ta mig till dagsjukvården i morgon, och då gäller det att fötterna lyder mig. Har inte råd att lägga 160 kr på resan dit och hem. Därför blir det att vila idag.

Mina pelargoner på balkongen är vackrare ån någonsin nu när dom ska kastas. Synd att jag inte har nånstans att övervintra dom. I källarförrådet är det för mörkt och i lägenheten är det för varmt. 

Undrar om jag ska ta en dusch nu. Det är alltid lika skönt att duscha. Tänker på en kille som är på dagsjukvården, han sitter i rullstol och får bara duscha en gång i veckan. Det för att han behöver hjälp med duschen. Och dom som hjälper han, har bara tid en gång per vecka. Tänk att inte få duscha när man vill. Jag skulle inte trivas med detta. Att bara få känna mig fräsch en gång per vecka. Jag vill vara fräsch varje dag. Skulle bli folkskygg annars. Jag är tacksam för att jag kan sköta mig själv än så länge. 

På fredag måste jag städa lite och ska också tvätta den dan. Då är det ny månad igen. Oktober, då är det definitivt slut på sommaren. Idag tror jag att jag ska kolla i tvättstugan om det finns nån tid över idag, så jag kan tvätta stoldynorna som sitter på köksstolarna. Skulle vara bra om det gick. Då är dom rena till fredagen. 

Nu ska ni ha en skön dag. Hoppas ni har lika fint väder som jag har. Vi hörs väl i morgon. Hej då!
    
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0