Varma sockor i gummistövelslandet

God morgon med sol och takdropp. Har varit -3 i natt och därför droppar det från balkongtaket. Men vad gör väl det när solen skiner. Blir nog en eftermiddag i solsken för mig. Jag har sovit som en stock i natt (varför heter det så). Det gick bra med träningen i går. Cyklade med både händer och fötter, men inte på en gång. Gjorde lite annan gympa också. Spelade också boccia en stund. Målade på siden också. Ganska svårt är det, men kul. Fick panerad fisk med potatis och stuvad spenat till lunch. Få se om träningen gör nån nytta för mig. 

Jag har nyss druckit kaffe. Det är så gott med kaffe på morgonen. Det känns att kroppen vaknar på riktigt. Ska försöka få nåt gjort i hemmet på förmiddagen. Matte kommer på lunch, och ha ska få blodpudding med bacon och sallad. Nån middag blir det inte för honom då han är nattbil igen. Då äter jag upp renskavet och moset som blev kvar igår.

Slökollade på "Superstars" igår kväll. Skulle se "Blekingegade" på ettan klockan nio. Men sov skönt, sittande genom programmet. Det var lika bra att lägga sig i sängen i stället. Sov till 7.30 utan uppehåll. Bäddsocksstickningen går bra. Närmar mig slutet på den första röda sockan. Har fått en beställning från Matte på golfsockor. Det är typ sockor utan resårskaft. Ska väl inte vara så svåra att sticka. Matte fyller ju år den 12/10. Hade tänkt presenta han med beddset, (påslakan, örngott och underlakan). Han har ju betällt en ny säng från Europamöbler, och då kan det väl vara skönt med nya lakan. 

Ska slå in ett paket med sockor till Helsingborg. Blir att jag skickar det idag. Bra med varma sockor i gummistövelslandet. Nej nu ska jag vara nyttig en stund om jag ska komma mig ut i eftermiddag. Ni får ha en bra dag så kanske vi ses i morgon. Hej då!    

Kommentarer
Postat av: Monica

Hej!

Jag beundrar alla som stickar sockor och vantar. Själv har jag inte gjort det sedan slöjden i skolan.Där tvingades vi ju till det. EN socka eller EN vante skulle jag väl klara av att göra, men TVÅ likadana ( som förmodligen inte alls skulle bli lika) tror jag inte att jag skulle ha tålamod att göra. Du är duktig, Jane. Hösthälsningar från Dalom

2010-09-28 @ 13:11:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0