Häxfrisyr

Egentligen har jag väl inte tid att skriva nu. Ska in i duschen och sen iväg på dagsjukvården. Men Matte ska skjutsa mig dit efter att han har gått av sitt nattpass. Och jag vet att när jag kommer hem idag, så är jag slut både i kropp och huvud. Så det är lika bra att jag skriver medan jag har nåt kvar i knoppen.

Läste i Pitetidningen att Donald Johansson (f d Älvsbyhus vd) har haft flyttloppis. Kan förstå att han behöver pengar, om han har lika låg pension som jag har. Jag trodde att han var stadd i kassa, och skulle kunna skänka bort prylarna till Röda Korset. Man kan säga att jag skäms å hans vägnar. 

Igår var det ju en kalasdag igen. Soligt och härligt. Kommer säkert att bli så idag också. Visserligen var temperaturen på minusgrader i morse, men när solen stigit upp ändrar det sig. Man får ta tillvara alla soltimmar nu innan mörkret tar över dagen.  

Jag har stickat ganska mycket på dom röda sockorna. Garnet är mörkt rött, orange och ceris. Och det blir som oregelbundet randigt. Ganska roligt. Skulle vilja se när dom gör sånt garn. och hur.

Idag behöver jag inte laga lunch, då jag får den på träningen. I går blev det ingen middag för Matte, då han var nattbil. Jag kokade ett ägg och gjorde en hårdmacka med falukorv på. Till det drack jag mjölk. Bra middag för mig. Få se om det blir den utlovade renskaven till middag idag. Lutar nog åt det.

Oklippt är jag fortfarande. Ska jag verkligen behöva kosta på klippning för 400. Eller ska jag se ut som en häxa? Det beror på hur länge jag står ut med denna frisyr. Det verkar ju vara modernt att se ut i håret som en toka. Rufsigt och tovigt ska det vara. Så det är bara att skita i att kamma sig, förstår jag. Så är man inne.

Nej, nu är det nog tid för mig att duscha och göra mig i ordning. Ser fram mot en bra dag. Hoppas ni får det också. Ser att solen tittar fram nu. Hej då govänner!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0