Ha en bra söndag

Vilken härlig dag det blev igår. Jag for ut vid tvåtiden och var ute till fyratiden. Då var jag tvungen att gå hem och laga mat till min dräng. Det blev inte renskav utan det blev makaroner, köttbullar och sås. Man är ju inte sämre än att man kan ändra sig. hade en påse med köttbullar i frysen, som jag glömt bort. 

När jag var ute satte jag mig i det strålande solskenet i Ica-korsningen. Där behövde jag inte sitta ensam så lång stund. Först kom Hilding (min granne) och sen kom Lily, en kompis, så då blev vi ett litet gäng. Då blev det lite skvaller om ingenting. Jag handlade lite på Ica också, lite grönsaker. Tog också ut pengar så att jag kan betala dagsjukvården i morgon. Vill inte betala med kort fler gånger. Ni minns hur det blev sist.

På TV skulle jag se "Midsomer" men hade sett det avsnittet så jag slog över på ettan och såg "Här är ditt liv". Om en för mig obekant kvinna som har gjort fantastiska saker. Sen såg jag "Zorro" på 4+. 

Idag vet jag inget jag ska göra direkt. Mer än lunch och middag. Jag vet massor med saker jag skulle kunna göra, men vet inte om jag ids. Jag har ju stickningen som är roligare.
 
Växlande molnighet idag. Inte så varmt nu på morgonen, men det kan bli en härlig dag i dag också. Kanske tar jag en promenad. En liten en, för mina fötter gillar inte att promenera just nu. Ser väl "Doc Martin" och "Brothers & sisters" på nian för sista gången i kväll. Jag har ju sagt upp Boxer till den sista. Så då får jag nöja mig med mindre kanaler, och nian ingår inte i utbudet.

Ska väl också ta bort pelargonerna på balkongen. Då är jag klar med balkongen för detta år. Hoppas jag har flyttat nästa sommar, så jag får stöka på en balkong med mindre buller. Hoppas kan man ju alltid.

Nu väntar duschen och sen soppkok. Ha en bra söndag ni alla glada. Vi hörs i morgon, hej då!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0