Mitt liv.....tvätt och sopor

Fredag igen men bara 4 grader ute. Vad ska man hitta på denna dag? Lunch klockan tolv med Matte. Tror jag gör minestronesoppa med hårda ostmackor till. Till middag gör jag stekt korv med lök och potatis. Klockan ett är det tvättid. Och sen ska soporna ut och då menar jag alla sopor, även tidningar och burkar och sånt. Det är fullt i alla behållare. Hinner jag ska jag på affären och köpa lite grönsaker. Men det är inget nödvändigt i dag. Går lika bra i morgon. 
 
Kanske tar jag en tur mitt över gatan och kollar vad Kupan har att erbjuda. Är väl inte ute efter nåt särskilt. Skulle väl vara ett runt köksbord i så fall. Det kanske inte ligger i min budget precis. Har kollat på blocket, men dom är så dyra där. Måste nog vinna på en trisslott först. Så där en 10000 skulle inte sitta fel. 

Jag var ganska trött i går kväll. Måste vara  bassängbadet som är tröttande.Fast det är ganska skönt också.  Värmen tar musten ur en. Såg ändå "Lynley" på TV, men efter det så kröp jag i säng.

Det har visst snöat i Gällivaretrakterna, enligt vad jag sett på facebook. Usch säger jag bara. Inget jag längtar efter direkt. Då blir det mindre att vara ute. Jag orkar inte längre bära rullatorn för att ta mig fram i snön. Det värsta blir ju att jag inte tar mig till badet och gympan (som jag hade planerat). Vem har råd att åka färdtjänst hit och dit, stup i kvarten? Inte jag då i alla fall. Men jag får ju vara för mig själv och inte störa någon. Alltid nåt! 

Nu ska jag kolla vad jag ska tvätta för nåt idag. Sen förbereda lunchen. Kolla på Emmerdale och sen får dagen ge vad den kan till mig. Vad sägs om en röd svamp!

                  

Snyggt men farligt!!!!!!Hej då govänner!
                                

Kommentarer
Postat av: Monica

Hejsan!

Margareta berättade om din blogg och jag har läst massor. Så duktigt av dig att hålla igång trots all värk och elände du råkat in i. Kommer du ihåg när vi spelade fiol i Örnorkestern?

Ha det så bra!

2010-09-25 @ 12:44:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0