Luften andas..........höst

Usch, så mycket höst det är i luften nu. Man riktigt ryser då man ser ut. Nu har jag siktet inställt på nästa sommar. I hopp om en ny lägenhet med en balkong som jag kan njuta av tillfullo. Ska tvätta idag, men jag har för lite tvätt tycker jag. Därför tvättar jag bara en liten röd matta och en sittkudde. Får boka om tvättiden, tills jag fyller upp maskinerna. 

Hörde nyss på radion Lulehockeys tränare eller om det var ledaren, utnämna Lulehockeys lag som vinnare av elitserien. Efter tre matcher tycker jag det är tufft. Hela serien är ju kvar kan man säga. Läste också om hur deras fan gör bort sig, genom att bränna SAIK:s flagga. Barnsligt! Stackars dom som har såna fans.

Matte kommer inte till lunch idag, men till middag. Äta vad? Vet inte vad jag ska hitta på. Ska på Ica efter lunch och se vad jag kan hitta på för gott. Får inte glömma shampo och duschtvål. Jag brukar glömma det. Det är som hårdbröd, jag glömmer det också. Men idag har jag skrivit en lapp. Bara jag inte glömmer den hemma.

Jag spurtar med stickningen av de blå bäddsockorna. Vill börja på dom röda. Sen ska jag sticka lite lovikkavantar, innan vintern. Säkert har nån tappat bort sina som dom fick förra vintern. Inget slår dessa vantar vad gäller att värma sina fingrar.

Igår kväll såg jag "Superstars" och sen en film på femman "Lucky you", handlade om pokerspelare. Inte så superbra, direkt. Är det nån som ser "Skånefruar" eller "Kungarna av Tylösand"? Jag har sett trailers från dessa program och undrar långt man kan gå, när det gäller att nedvärdera sig? Skulle aldrig vilja se såna skitprogram. Därför ser jag nog "Far from heaven" en film på TV4 Film. Eller "Efterlyst" på trean. 

Nu ska jag in i duschen. Skönt ska det bli. Sen kolla vad jag ska äta till lunch. Se "Emmerdale" och sen ut i höstmörkret. Vi hörs väl i morgon? Hej då!   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0