Jag springer hit och dit

Har ni tänkt på hur obehagligt det är när en kroppsdel somnar fastän den övriga kroppen är vaken. Hände mig nyss. När jag skulle resa mig upp från stolen, så höll jag på att ramla i kull för ena benet hade somnat. Antagligen har jag suttit för länge i samma ställning. 

Det var då ingen risk igår när jag var på dagsjukvården (att nån kroppsdel somnade). Inte nog med att jag skulle skulle träna kroppen med diverse redskap, jag skulle också springa hit och dit för att betala skiten också. Först när jag kom till vårdcentralen, tänkte jag att jag skulle lämna mitt urinprov, för att slippa ha det i väskan hela dagen. Bara det var svårt att  få dom att fatta, vad jag ville med detta. Sen tänkte jag betala vistelsen där, eftersom jag hade blivit tillsagd, att skulle jag betala med kort, var jag tvungen göra det på vårdcentralen. Det blev svårt att göra.  Efter många om och försök, blev jag tillsagd att betala där nere (dagsjukvården). När jag kom dit sa dom att jag skulle betala där uppe. Då blev det att gå hela vägen tillbaka. Expertis inkallades och äntligen fick jag betala. När jag då skulle börja träna var jag ganska slut efter allt springande. Men det gick bra till slut. Ska försöka ha kontanter när jag ska betala på dagsjukvården hädanefter. Puh!!!!!

Gjorde klar sidensjalen, den blå. Men ska göra en till, i rosa-röd. Är inte helt nöjd med den blå, men ska ha den själv, så den får duga. Matte kom och skjutsa mig till konsum, från dagsjukvården. Ni hör, jag skulle inte orkat gå en meter till. Efter handlingen tog jag färdtjänst hem. Som tur var hade jag ingen matlagning att göra. Gjorde bara kaffe med en painriche med skinka och gurka. Det var riktigt gott. Mätt blev jag också. Sen såg jag lite på TV, men la mig vid 22 tiden. Tidigt för att vara mig och jag sov till 8 tiden.

Morgonen började som igår morse, grå och trist. Men igår blev det ju sol och härligt värre. Kanske blir det så idag också. Ska koka grönsakssoppa till lunch. Till middag kanske jag gör korv i ugn. Brukar skiva korv och hacka paprika över och sen riven ost. Nu har jag ingen paprika så jag tar tomater i stället. Är gott det också. Sen rundar jag av med "Superstars"på TV. 

Köpte mer garn igår i olika röda färger. Så nu längtar jag efter att bli klar med de blå bäddsockorna. Dom blå ska jag skicka till Örebro. Dom röda hamnar nog i Dalarna. I veckan ska jag skicka tre par raggsockor till Helsingborg, till mina barnbarnsbarn. Det brukar vara så slaskiga vintrar där i Skåne, så det är gummistövlar som gäller. Skönt då med varma sockor. Annars har jag förstått att det inte är "inne" att använda raggsockor. Men jag brukar låtsas som om jag inte förstår det. På det sättet är det bra att bli gammal. Man kan låtsas att man är senil. Ja då är det slutskrivet för idag. Åtminstone i bloggen. Ha nu en bra dag! Hej då! 
    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0