Mulet och regn

Tidig är jag idag med bloggandet. Har inte ens druckit kaffe. Ingen träningsvärk idag och ändå tog jag i för kung och fosterland igår. Hm! En mulen morgon är det men vad gör väl det, jag lever i alla fall. Somnade före tio i går kväll. Ser nu, att det är inte bara mulet, det regnar också. Jag ska städa idag. Ser fram emot när det är färdigt. På eftermiddagen ska jag på Ica och handlade för mina sista kronor. Måste ha lite helgmat.

Skrev ett mail till hyresvärden igår. Berättade om hissen. Föreslog att jag ska stå i kö på en lägenhet som inte är mot gatan. Få se vad det kan göra? Väntar väl inget svar direkt. 

Nu är det bara val för hela slanten. Både i radion och i TV-n. Ska bli så skönt när allt är över. Skellefteå AIK fick stryk av Färjestad igår. Inte är det kul direkt. Luleå vann ju över Södertälje. Ingen bedrift är väl det. Nästa match för AIK är mot Luleå. Får se hur det går?  

På matsedeln här hos mig, är det nada. Har ingen aning om vad vi ska äta idag. Har tagit fram köttfärs från frysen till middagen. Får se vad jag gör med den. Är ganska tomt i kylen, men jag har mycket vitkål där. Köpte den och lök för 3,90/kg. Ska göra vitkålssallad, typ pizzasallad. Men nu ska jag göra kaffe och en macka. Sen ska jag spela några parti hjärter, innan jag sätter igång med städningen.

Inget "Doobiddo ikväll. Det beror på valet, det är ju viktigare än nåt lekprogram förstås. Men nog ska jag väl hitta nåt att se. Igår jåg jag ju sista delen på "Lynley", fastän jag höll på att somna flera gånger. 

Det blev inte så mycket att skriva om idag. Skulle kanske väntat några timmar? Men nu blev det så i alla fall. Ha det bra!!!!!!Hej då!

                       

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0