Pissa i hissen

Nyss hemkommen från dagsjukvården. Idag har jag verkligen kämpat. Först spelade vi boccia. Sen in i bassängen och vattengympa. Lunch bestående av strömmingsflundra, potatismos, rårivna morötter. Sen började på att måla en skarf. Efter det gympa med redskap. Kaffe och avslutning. Ses igen på måndag. Min kropp mår säkert bra av detta. Fast jag var gode slut när jag gick hem.

Steker bara upp palt till middag. Ser "Lynley" på TV i kväll. Sista delen är det, och jag vil inte missa det. Kanske ser jag nåt annat också, om jag orkar.

 Har fortfarande inte röstat. Nu får det bli i morgon eller på lördag. Sista dagen är på söndag.

I går när jag gick från tvättstugan och kom till hissen hade en gubbe pissat i hissen. Han är en granne till mig. Och det var inte lite som han pissat. En stor pöl i hissen och upp över hissdörren. Och jag var tvungen stiga in i denna hiss för att komma upp till min lägenhet. Pissarn var lindrigt nykter och letade efter sin nyckel när jag kom upp. Jag var tvungen hämta ut en hink med vatten, klorin och trasa och rengöra hjulen till rullatorn innan jag kunde ta in den i lägenheten. I hissen har det torkat upp men ingen har städat där. Är det bara jag som bryr mig. som ska ringa hyresvärden när det är nåt. Fan va less jag blir. Jag skulle vilja flytta från detta pisshus.

Jag ska skriva ett mail ditt hyresvärden och tala om vilket skithus detta är. Kommer man ut på gatan så ligger det en massa skräp runt huset. Gräset gror där det ska vara asfalt. Myrorna går i lämmeltåg ut och in. Fimpar och snusprillor ligger överallt. Usch!!!!

Låter jag hemsk. Men det blir så när man blir less. I morgon ska jag försöka städa här i mitt hem. Behövs säkert. Kanske har mitt sura humör försvunnit då. Ha det så bra! Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0