Träningsvärk

Det blev ingen blogg igår. Jag hann inte. Gick 9,30 hemifrån och var inte hemma förrän 16,30. Då var det tid att börja med middagen, äta och diska. Sen var jag så slut efter alla aktiviteter, att jag inte orkade med att blogga. Det blev mycket gympa för min ovana kropp. Idag har jag träningsvärk i nacken bl a, efter handcykling. Cyklade 1,6 km med händerna. Säkert nyttigt. Om man tänker efter, jag gick till dagsjukvården, gick en massa steg där inne mellan olika rum. Gick därifrån och till biblioteket, sen till Ica och hem. Min kropp undrar väl vad den har gjort för illa? Annars var det ett strålande fint väder. Få se hur det blir idag?

Såg en ny dansk serie som började igår kväll. "Blekingegadebandet", första delen av fem. Efter det knoppade jag in och sov som en stock.

Till lunch gör jag kycklingsoppa med ost. Sen ska jag göra palt till middag. Gör flatpalt och steker fläsket bredvid. Men innan dess får jag ta fram en påse (tack Inga) lingon och göra sylt. Det ska vara både sylt och smör till palten.

Är det nån som är less på valet? Jag tycker man blir matad med nyheter om detta hela tiden. Skönt när det är över, men det tar väl tid, för efter söndagen ska man matas av, hur det blev på detta vis osv.

Lånade en bok på biblioteket "Svinalängorna" av Susanne A. Samtidigt lämnade jag tillbaka en annan bok. Började läsa på den nya. Verkar vara en lättläst bok. Har inte bildat mig nån uppfattning än, om den är bra eller inte. Har läst för lite! 

Det blir nog ingen utgång för mig idag. Hinner inte, när jag nu ska koka sylt och göra palt. I kväll ser jag nog "The mentalist" på TV. Eller en film på sexan "John Q" med Denzel Washington. Få se hur jag gör, dom börjar samtidigt, så det gäller att välja. 

Nu ska jag göra annat nyttigt och nödvändigt. Hoppas ni har det bra och lever gott! Vi hörs!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0