Regnväder

Ska det nu vara slut på det vackra vädret. Idag regnar det. Inget att göra åt. Bara att se det possitiva i det. Och det skulle vara................? Ingen bok att läsa heller. Har fått några boktips. Bl a "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann", men det är andra också som vill läsa den, fyra stycken före i kön på biblioteket. Sen ett till tips "Hjärtblad", som jag är först att låna. Om det inte regnar i morgon när jag går från dagsjukvården, ska jag snäppa in och hämta den.

Inte blev det nån persienntvätt igår. Latmasken satte in. Stickade hellre och vilade en stund. Sen såg jag Midsomer. Hade inte sett det förut.

Inte har jag röstat heller. Drömde i natt att jag röstade. Följde med min pappa till vallokalen, fastän jag hade lovat Pierre att följa med honom. Va är det för konstiga drömmar? Min pappa har varit död i 24 år. Och Pierre bor i Gävle. Ingen rim och reson i detta. Men så är det med drömmar.

Har tagit fram painriche från frysen. Det blir soppa till lunch. Till middag vet jag inte vad det blir. Inte vet jag  vad jag ska göra på eftermiddagen och kvällen heller. Bara tomt i hjärnan vad jag ska göra. Men det brukar lösa sig. När jag har duschat kanske det klarnar. Just nu känner jag denna äckliga metallsmak i munnen. Inte nog med det, så har jag fått diarre också. Men det kan man få av pencillinet, har jag läst. Nu ska jag inte gnälla mer. Utan hä mig in i duschen. Ha nu en avkopplande söndag! Hej då!   

Kommentarer
Postat av: Inga-Lill

Hej Jane!

Följer din blogg varenda dag, nu när jag fått tag i den. Men har inte hunnit "läsa ikapp" från 2009 än.

Det regnar i Handen också. Bara ett litet tips om din mage - ät filmjölk eller youghurt. Behöver tillsättas bakterier i stället för dem du tar död på ;)

Kram från en fd Långstabo :)

2010-09-13 @ 12:07:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0