Massor med grönt

Det blev inget bloggande igår. Jag var så trött när jag kom från DS att det blev bara spagettikokning och värmning av köttfärssås. Och sen bara vila framför TV en stund. Vivi ringde och tackade för sjalen och det är alltid lika roligt när hon ringer. Det är så synd att det är så långt dit. Skulle bara vilja kastas dit på nolltid. Nästa sommar ska jag försöka ta mig dit på nått sätt. Höll på att skriva på nått SETT! Ungefär som bloggen jag läste nyss där hon stavade JÄMFÖRA som GEMFÖRA. Man undrar vilket gem man ska föra. Förstår nån vad jag menar?

Solen smyger sig fram ovan taken på husen mitt över gatan. Ska nog bli en fin höstdag. Jag ska tvätta klockan 13 men ska ändå försöka ta mig ut en stund. Ska göra redd grönsakssoppa till lunch. Till middag blir det nog korvgryta. Så det blir mycket nyttigt att äta idag.

Fredag igen. Vad ska man då hitta på i kväll. Blir TV som vanligt förstår jag. Vad annars kan man säga. Vi har ju "Doobidoo" på ettan. "Idol" på fyran den riktiga reklamkanalen. Ser helst på ettan eller tvåan.

Har fått mycket beröm för min nuvarande frisyr. Det är Isabels förtjänst. Hon som har klippt mig och jag är ganska nöjd också med håret, lätt att sköta en sån frisyr. Synd att det växer så fort. Såg på facebook att fotvårdarn ska stänga igen butiken ett tag medan hon är mammaledig. Jag har tid den 29/10, undrar om hon tar emot mig eller vad jag ska göra. Min remiss måste jag väl få tillbaka så att jag kan gå nån annanstans. Måste ta reda på var det finns fotvårdare. Det hittar man lätt på nätet. Kanske nån med varma, härliga handdukar. Som fotvårdaren jag hade i Luleå "Sol i sinn". Lyxigaste fotvården jag haft. Bäst av allt "priset var detsamma".   

Nu nog om min frisyr och mina fötter.  Såg en stund på "Robinson" igår kväll. Helt ointressant egentligen. Vuxna människor som beter sig som barn. Tror jag skippar det fortsättningsvis. Håller mig nog till program för åldringar.  Nu har jag förlorat Excel som jag bara hade på prov på den nya datorn. Har inte råd att köpa programmet. Det enda jag använde det till, var min bokföring, alltså mina inkomster och utgifter. Det kan jag ju klara mig utan, fastän det var roligt att se vart pengarna tog vägen. 

Nu ska jag förbereda middagsmaten, med att hacka grönsaker till grytan, så att jag kan gå ut på eftermiddagen. Men ska först hacka grönsaker till soppan. Mycket grönt alltså. Ha det bra nu govänner. Vi hörs så hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0