Ha en bra dag!

Löning idag. Det är väl dagens bästa. Har väl bara en dryg hundring på kontot innan lön. Mest av allt längtar jag efter mera garn. Temperaturen visar på 4 grader. Men det eviga mörkret råder över byn. Men det var så igår morse också men blev till en dag med växlande molnighet och sol på eftermiddagen. 

Jag var ju på provtagning igår och så var jag på DS för sammanställning av min tid där. Fick ett tips om en hyresvärd med fina lägenheter centralt. Det finns även hiss i huset. Kanske jag ställer mig i kö där. Sen var jag på biblioteket och bytte böcker, äntligen. Nu har jag "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann" av Jonas Jonasson. Den har jag börjat på nu, och den verkar rolig. Sen är det "Hjärtblad" av Aino Trosell. En lite allvarligare bok. Bara att läsa nu.

Blev TV i alla fall igår kväll. Först "Sommarpratarna"  och sen "Våra vänners liv" och en film "Människor emellan". Efter det sängdags. End of day!
 
Efter lunch, som jag äter ensam, går jag till Kupan och kollar om dom har strumpstickor och en spetsgardin. Om inte går jag till tygaffären och köper i alla fall stickor. Spetsgardinen är till matbordet som duk. Ni ser vilka konstiga idéer jag har.. På Konsum och köper garn och sen till Ica för lite matköp.
 
Då var det problemet med vad vi ska äta till middag. Måste tänka på det innan jag går på affären. Nu har vi ju varit så nyttiga och ätit kokt mat flera dagar. Så vi kanske kan äta nåt stekt. Själv skulle jag kunna äta sallad. Men jag vet inte? Det ger sig.

På TV ikväll börjar dom visa "Brottet", en serie med GW Persson. Ska kolla det på ettan. Annars blir det nog boken eller stickning. Det riktigt kliar i fingrarna att fortsätta med mössan. Nu ska jag plocka undan lite och sen ta en dusch. Ser "Emmerdale" och sen ut. Ha det nu bra idag. Vi hörs nog i morgon så hej då!

                     ♥ Bärkräm♥
2 dl röd saft, 3 dl vatten, 3 msk potatismjöl, ½ liter (250 g) frysta eller färska hallon och blåbär. Blanda saft, vatten och potatismjöl i en kastrull. Rör tills det kokar upp. Lägg i bären och rör om. Häll över i en skål och strö över en gnutta socker, Servera med mjölk eller kanske vaniljyoghurt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0