Sugen på släktforskning

Hua, -16 grader! Nu  tycker jag att det räcker med kyla. Fast jag vet ju att innan vintern är slut har det varit över -30. Jag bor i alla fall i ett varmt hus, inget drag här inte. Så det är bara att kura ihop sig under filten med en bra bok och vänta på våren. Jag gick inte på biblioteket igår. Matte for och lämnade tillbaka Hundraåringen. Så jag hade det bra i värmen. Nu ser jag att solen kommit fram, så det blir nog en vacker dag i dag också.

Till lunch gör jag nån pastasoppa. och till middag kanske korv med mos. Enkelt och snabbt. Såg ni på ettan klockan 20 igår? "Ung och bortskämd" (ung och dum, skulle jag vilja säga), man kunde bli rädd för mindre. Får väl hoppas att inte alla ungdomar är såna. Tänk er att kommande generation ska ta hand om landet. Hur kaos skulle det inte bli? Måste ju säga att jag lyckats med mina barn i alla fall. Programmet handlade ju inte om tonåringar, utan ungdomar mellan 20-24 år. Kan väl säga att det var en brist i uppfostrandet. Knäppa  föräldrar kan man säga. Det måste väl vara feikat detta program.

Ikväll ser jag nog "Vem tror du att du är" då Christer Sjögren forskar om sitt förflutna. Sen "Veckans brott" med Leif GW Persson. Har själv varit sugen på att släktforska. Är det väl fortfarande. Hade tänkt gå en kurs på biblioteket, men har inte råd. Inte nu i alla fall. Skulle vara kul att göra det.

I morgon är det ju meningen att jag ska vaccinera mig för hongkonginfluensan. Få se om jag tar mig dit. Mina leder är inte så inne på att gå dit. Backen ner är inte att leka med när man har svårt för att gå. Färdtjänst får man ju inte ta, när man väl behöver det. Konstig filosofi det är i detta land. Kanske jag chansar detta år och hoppar över vaccinet. Visserligen gick det dåligt det år som jag hoppade över vaccinet. Fem veckor på lungkliniken var inte att leka med. Men det behöver ju inte bli så i år.

Nu måste jag duscha innan jag börjar med maten. Ha det bra! Vi hörs i morgon, hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0