Solen skiner idag

I dag är det -12 grader och det ligger lite snö på backen. Hoppas solen tittar fram en stund på dagen. Mörkret innesluter oss mer och mer. Dagarna blir kortare och kortare men jag har inte gett upp ännu. Jag vet att det vänder framöver. Om nu snön får vara kvar så gör den att det ljusnar lite. Vi är snart inne i mitten på november och den 28 är det första advent med första ljuset.

Nu ser jag fram emot vinterstudion på TV, den som är på helgerna. Mycket skidor och skidskytte. Härliga tider! Idag måste jag nog gå till biblioteket och lämna tillbaka mina böcker. Hoppas föret är bra. Jag gillar inte att bära rollatorn.

Jag har plockat fram räkor från frysen, gör nämligen räksoppa till lunch med baguetter. Till middag gör jag laxfilé och potatis. Så man kan säga att det blir en havets dag. Skulle gärna ätit röding som jag har i frysen, men jag gör det när jag ska äta ensam. Jag är ju inte rädd för ben.
 
Hade tänkt strunta i att mata fåglarna i vinter, pga att dom skitar ner så mycket. Men jag har inte mage att låta bli. Dom små krakarna tittar in genom fönstret, oförstående varför dom inte får nån mat. Jag behöver ju inte ha så mycket mat som förra vintern. Några talgbollar och en nötautomat. Så får det bli.

Jippi, nu skiner solen. Härligt, då blir det så mycker lättare att gå ut. Men först ska jag göra soppa, se på Emmerdale och klä på mig. Tror jag sätter på kapuschongen på jackan. Skönt att dra upp om det blir kallt om öronen. 

Ser väl "Våra vänners liv" på ettan ikväll. Annars vet jag inte vad som händer. Ha ni nu en bra dag så hör jag av mig i morgon. Hej då! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0