Småruggigt ute

Ca 4 minus ute och uppehåll för tillfället. Men det ser lite småruggigt ut. Håller mig nog inne idag också. Håller just på med lunchen.  Gör en pastalåda i ugnen. I lådan är det makaroner, lök och skinktärningar (som jag fräst i en stekpanna). Blandar mellangrädde med chilisås och slår på. Skivar tomater på och toppar med riven ost. In i ugnen 200-225 grader ca 20 minuter. Gott med en grönsallad och knäckebröd till. 

Det blir som i går bara lunch för Matte här. Tror han börjar jobba kl 16. Själv blir jag väl i stickartagen. Såg TV till klockan två i natt. Fastnade i en film på ettan. Filmen handlade om en fiol från tillverkningen 1683 fram till våra dagar. Typ en Stradivarius. Där satt jag och glodde. Fick nästan slag när jag såg vad klockan var. 

Före det hade jag sett Petters dag på fyran. Ett småtrevligt program och deckaren på ettan med en otrevlig polis (Insp. Boyd). Hela kvällen var fylld med TV. I kväll kanske det blir Gunvald Larsson på fyran. Har inte bestämt mig än. 

Hörde på radion om hyreshöjningar. Man blir nästan rädd när man hör hur vissa hyresvärdar höjer hyran med chockpriser. För många år sen hade jag en hyresvärd som höjde hyran för min lägenhet, för att jag hade så mycket främmande. Om det skulle gälla nu, skulle jag väl bo nästan gratis. Jag har då slutat vara med i hyresgästföreningen. Dom verkar ju vara kompisar med husägarna numera. 

Just nu är det svensktoppen på radion. Amanda Jensen ligger kvar med "Happyland". Den har nu legat där i ett år. Värst nu är Lars Winnerbäck och Miss Li med Om du lämnar mig nu. Flera år har den legat på toppen. Ja så det kan bli.

Tror jag återgår till min matlagning nu så att det är klart när vi ska äta. Ha en bra söndag. Njut nu så hörs vi säkert i morgon. Hej då!!!!!!!!   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0