Alla helgons dag

Vilket skitväder det är idag. Jag ska då inte ut. Det är visst bara -3 grader men det ser ut att vara snålblåst med snöglopp. Ruskigt verkar det vara. Snart är det melodikrysset och jag är redo.

Appropå melodier så åkte Geir ut ur idol igår, på sin födelsedag. Han är ju en sångare av klass, så det var ju synd, men inte oväntat. Det är ju mest småflickor som röstar och deras röster hamnar väl på yngre pojkar. Helt i sin ordning. Annars tycker jag att det är bra sångare med detta år. Inte så mycket falsksång.

Matte kommer till lunch idag men inte till middag. Han ska få tacosgratäng med grönsallad. Började grunna på varför det heter middag och lunch. Man säger ju  eftermiddag och inte efterlunch. Är inte middag mitt på dagen? Har för mig att när jag var liten, sa man att man åt middag mellan 12-13. Klockan 18 åt man kvällsmål. Jag kan ha fel, men det finns i bakhuvudet nånstans. Skit detsamma.

Annars ska jag sticka idag och kolla lite på TV. Får jag lust kanske jag hälsar på en granne. Skulle ha varit till en bekant med bäddsockor, men verkar inte komma iväg. Jag är så dålig på att hälsa på folk. Vill så gärna men det blir aldrig. Matte tror jag håller på att bli folkskygg, men jag har alltid varit konstig på det sättet. Det är så roligt när nån kommer hit men själv sitter jag fast i hemmet. Suck!!!!!

TV i kväll blir det gamla vanliga. Börjar 18.15 på ettan och sen kl. 20 på fyran och ser Petters dag. Sen tillbaka till ettan och "Mördare okänd". Efter det en kanadensisk film kanske. Kvällen är sen färdig. Ska också tända ljus för mina kära som inte finns här hos mig längre. Det är ju den lördagen.

Ha det bra nu så hör jag av mig i morgon. Nu till melodikrysset. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0