Gamarna gottar sig

Hallå alla vänner! Nu  en ny morgon, torsdag är det. Bara 1 minus och fortfarande ingen snö här. Igår var jag också så trött att jag la mig vid 10-tiden och somnade på stört. Är det mörkret som gör det? En annan sak, jag glömde helt bort att jag skulle tvätta igår klockan ett. Strax före middagen ploppade det upp i min lilla hjärna, och då var det för sent. Håller jag på att bli senil, eller vad?

Har börjat på en lovikkavante åt mig själv. Jag har svart garn kvar sen sist, som kommer att räcka till mina vantar. Så då har jag stickning några timmar att roa mig med. Matte kommer till lunch idag men inte till middag. Han får äta kalopps och potatis som är kvar sen igår. Jag har också kvar soppa. Måste också ner i källaren och boka ny tvättid. En tur till Ica måste jag också ta. Kylskåpet börjar bli tomt. Det är många måsten idag. Gillar inte att måsta göra nånting.

Överst på listan över viktiga händelser (?) är boken som kommit ut om kungen och hans ajabajaliv. Folk måste ha lika lite att göra som jag, som orkar bry sig om sånt. Finns det inget viktigare att skriva om och debattera om än sånt? Ja herre min skapare, jag tror jag aldrig slutar skratta. Aftonbladet (en skvallertidning) hade hela listan igår. Så jag kan se gamarna gotta sig.

Har bestämt mig nu för att ha en lott i postkodlotteriet. Man får ju gå ur när man vill. Ska i alla fall prova ett tag. Jag vet att jag inte brukar vinna, jag vill väl för mycket. Men ska ändå försöka.

Inget mer jag kan skriva om idag. Jag önskar er alla en bra dag!  Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0