Grattis Hugo

God morgon alla vänner! Idag är det 3 grader varmt. Tala om" hit och ditväder". Men Vad gör det om solen finns i hjärtat. Hugo har namnsdag idag, mitt äldsta barnbarns barn heter så och bor i Helsingborg. Så långt härifrån.

I USA går det inget bra för Obama. Han får ju betala för all skit som Bush ställde till med. Och jänkarna är så dumma att dom inte fattar det. Men dom får ha det som dom vill, jag bryr mig inte. SAIK vann i hockeyn igår. Ligger nu tvåa i tabellen. Bara dom inte tar ut sig så här början på sässongen.och faller ner längre fram. Det brukar vara så, att går det bra i början går det dåligt på slutet. Det är bara att hoppas på en bra fortsättning också.

Jag har värre bekymmer nu,det är maten. Vad äta till lunch och middag? Tror jag tar fram en köttbit (högrev) från frysen och gör en gryta, eventuellt kalopps. Till lunch nån form av soppa. Har ju grönsaker i frysen. Hade det varit högrev med ben, så hade jag kunnat göra köttsoppa.

I morse läste jag Sanna Lundells blogg. Hon är journalist och jag blev förskräckt av hur dålig svenska hon använder. Vet hon inte hur man stavar och hur man sätter punkt. Hennes blogg är svår att läsa. Nu är jag väl ingen specialist, men jag försöker i alla fall. Kanske ingen har sagt åt henne om detta. Jag skulle då bli glad om nån talade om mina fel och brister. Eller skulle jag det? Kanske inte, så skriv som du vill Sanna!

Matte kommer idag och ska plugga gator och vägar i Luleå. Det är 170 frågor man måste ha rätt på 80%. Men det blir nog bra. Matte har bra minne. Jag ska duscha nu och sen plocka fram tvätten. Ska tvätta klockan ett.
På kvällen ser jag "Brottet" på TV. Igår var jag så trött att jag däckade klockan tio.

Ha det så bra nu. Kanske det blir blogg i morgon också. Troligtvis! Hej då!!!!!!!

                             Grattis Hugo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0