Fortfarande kallt

En ny morgon och vecka. -19 grader är det också denna morgon. Man kan tro att tempmätaren har hakat upp sig. Det var ju skyltsöndag igår med allt vad det innebär. Allt avslutades med fyrverkeri som vanligt. Varför kan man undra? Nu är det inte kommunen som bekostar detta utan köpmännen och i slutändan kunderna. Det är ju ganska dyrt med fyrverkeri och jag tycker pengarna kunde användas till något behjärtansvärt i stället. Men det är ju inte jag som bestämmer, tyvärr. 

Annars är det en vanlig måndag och jag måste till Ica idag och fylla på förrådet. Lunch och middag med Matte, som är ledig idag. Till lunch rester, Matte får äta pastagratäng och jag fisk. Middag vet jag inte än.

Jag har just druckit en mugg kaffe och ätit en leksands med falukorv på. Mycket gott måste jag säga. Lyssnar på radion och dom där bruttorna i Luleå som är så kloka och förståndiga, men kastar så mycket skit på andra. Om jag ids ska jag ratta in nån annan kanal.

Igår såg jag dokumentären om hon som hade HIV-smitta och inte sa det till sin man. Sen såg jag Beck-filmen. Ikväll ser jag "Våra vänners liv". Har inte så mycket kvar på boken, tack och lov. Den handlar mer om tennis än om mordgåta. Och tennis är jag inte så förtjust i. Däremot gillar jag mordgåtor, knäppt va?

Nu ska jag ta en dusch och stöka lite. Sen ser jag som vanligt Emmerdale. Hoppas ni har det bra så här i adventstider. Sköt om er och hej då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0