Heja SAIK

-16 grader denna fredag. Jag var ju ut igår och måste säga att det kändes skönt den stund jag var ute. Jag frös då inte, men det är klart att jag har varm jacka, lovikkavantar osv. I alla fall njöt jag av den friska luften.

Roligt känns det när mitt favorithockeylag tog steget upp till ledarplats i serien igår. Alltså SAIK menar jag. Så länge det varar måste jag säga för det är lång tid kvar på serien. Kul i alla fall. Heja SAIK!

Idag kommer Matte på mat. Till lunch blir det pastagratäng och till middag uppstekt palt. Matte ska också få sätta upp stjärnan i fönstret så den är uppe till söndag när den ska tändas.

Såg Robinson igår. Där verkar det vara rena kriget bland deltagarna. Tur att man inte är där. Ikväll sätter "På spåret" igång på ettan. Ser kanske det. Fast det går ju i repris imorgon 16.50, så jag kan se Idol om jag vill. Bestämmer mig i kväll. 

Har inget att skriva om idag. Hela hjärnkontoret är tomt. Lika så bra att låta det vila. I morgon är det ingen vinterstudio så då löser jag melodikrysset. Vi hörs i morgon. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0