Jag är lat

Sovmorgon idag, sov till 8.30. Skönt var det faktiskt. Idag -19 grader allt över 20 är bra. Måste på Ica idag och jag har med mig en liten yllefilt i korgen som hjälper mig att frukt och grönt inte fryser innan jag är hemma. Sätter filten över och om dessa grejer. Brukar gå bra. Man skulle ju kunna ha en sån där väska som man har på sommaren för att hålla matsäcken kall. Fast omvänt så att säga. Men jag har inte kvar nån sån, så jag kör med filten. Ska också ringa till Ica idag och beställa ett till Icakort i mitt namn som Matte ska använda. En dublett kan man säga.

Tror ni jag besökte källarförrådet igår? Jag hann inte kan man säga, men sanningen är att jag inte iddes. Hade det så bra under den vita spetsbomullsfilten med min bok. 

Har tagit fram en fisk ur frysen så nu blir det ugnstekt röding med potatis till middag idag. Gott till tusen. Sämre att äta ensam men jag får väl sätta på TV-n som sällskap. Appropå TV så såg jag reprisen på Doobidoo, sista delen denna höst. Jag säger bara Caroline af Ugglas! Har hon alla hemma? Hon beter sig som ett litet barn. I och för sig, hon är ju helt oförarglig men konstig tycker jag. Men alla kan väl inte vara så som dom var stöpt i samma form. Bara så ovanligt med en sån människa.

Såg också slutet på "Brottet". Visste att det var nåt mysko med denna polis, han som var den skyldige. Ikväll är det Robinson men jag vet inte om jag ids se det. Inte så bra tycker jag. Men då var det ju detta om limpan. Jag får se hur jag gör.

Nu ska jag göra nåt nyttigt. Ska också hinna duscha innan Emmerdale. Tänk att det är fredag i morgon igen. Måste tänka ut vad jag ska handla för mat till helgen. Skulle också kunna göra julköttbullarna i helgen. Har ju köpt färsen så det är bara att komma ihåg att ta fram den från frysen dagen innan så den får tina så sakteliga. Gör nog det i helgen. Sen är det bara att frysa ner bullarna och ta fram dom till jul.

Kan inte låta bli att tänka på jularna då då barnen var små. Jobbigt före jul men roligt också. Mycket mat och godis. Kortspel och andra spel och det bästa av allt, mycket glädje och samvaro. Den tiden kommer aldrig mer igen. Mina bästa jular var i min barndom med stor släkt och alla hemligheter. Alla kusiner och lekar. Det var jul det.

Ha det nu så bra alla vänner. Hej då!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0