Stafetter idag

Temperaturen gryper ner mot -18. När jag bokade tvättid till idag tänkte jag inte på att det är vinterstudion. Vill ju se stafetterna idag. Och då menar jag skidor i världscupen. Spännade blir det kan jag säga. Annars är det väl det mest spännande i mitt liv just för tillfället.

Såg en film på tvåan igår "Closer". Bra skådisar men en dålig film i mitt tycke. Värdelös dialog! Kan inte fatta att jag inte bytte kanal. Var väl för slö. Ikväll blir det Beck, och en film jag tror jag inte har sett.

Vi åt gott igår, tacos. Verkligen smaskigt med mycket tillbehör. Matte bjöd på efterrätt, fruktsallad och glass. Vad det blir i dag vet jag inte. Nån grönsakssoppa tror jag till lunch. 

Har snart stickat färdigt Alecs sockor. Vad ska jag sticka sen? Kanske jag lägger ner stickorna ett tag. Har lite klappar att slå in. Inte många men några. Fick ju ett paket igår med lite saker, hemligheter. Hittade ingen kandelaber på Kupan, men jag ska dit i morgon också för dom hade inte packat upp alla julsaker. 

Nu ska jag duscha och sen hacka grönsaker, allt ska vara klart 10,30 då vinterstudion börjar. Har det så bra! Hej då! Heja SAIK! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0