Idag Vinterstudion

Bara -5 grader idag. Klockan tio börjar "Vinterstudion" på ettan. Denna dag kommer att bli mycket skidor för mig. Melodikrysset får vara för mig idag, jag vinner ju i alla fall inte. Skidorna från Gällivare är mer lockande. Inte för det att jag vinner nåt , utan för det jag tycker att det mer intressant. 

Igår såg jag Idol och dom sjöng klassiker som t ex Frank Sinatra och sånt. Jag tyckte dom gjorde det bra. Ingen var väl bättre än nån annan egentligen. Skulle väl vara Jay Smith då, som låste in sin hårdrocksröst och sjöng Madonna och Sinatra. Såg sen i AB, skvallerbladet, att han har rökt hasch. Kan ju tänka mig vad detta ska vandra runt på FB. Nu har han ju erkänt detta så jag tycker man ger honom en chans. Det är inte alla som får det. Jag blev beskylld en gång för femton år sen för att ha tagit en ask cigaretter. Detta hade jag inte gjort och hon som beskyllde mig åkte senare dit för stöld av en stor summa pengar. Så kan det gå men jag är fortfarande arg för beskyllningen. Det fanns nog en del som trodde på det. Men jag hade rent samvete.

Matte har inte hört av sig men jag antar att han ska äta här idag. Gör en redd grönsaksoppa och har tagit fram painriche från frysen. Till middag blir det tacos. Få se om jag går ut nåt idag. Har ett paket att hämta på Ica. Spännande, fast jag vet ju på ett ungefär vad det är.

Ser TV ikväll, det gamla vanliga. Men nu ska jag göra mig klar för skidtävlingen. Ha en bra lördag. Hej då! 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0