Att sitta ute eller inne

-3 grader men ingen snö ännu. Jag var ju till Ica igår en sväng. Satt utanför huset när jag kom hem, och det var skönt. Folk tittar på mig när dom passerar. "Den knäppa käringen sitter ute", ser det ut som om dom tänker. Men ingen säger nåt. Och jag bara ler, vilket säkert gör att dom får belägg för knäppheten. Skit i det, tänker jag. Jag är vuxen och inte omyndigförklarad, ännu. Bara att sitta ute hur mycket jag vill och hur kallt det än är. 

Läste i tidningen att en del fångar i svenska fängelser, har det värre än andra. T ex pedofiler. våldtäksmän, mm. 
Hagamannen och Carolin Stenvalls mördare är bland dom. Hallå, ska vi tycka synd om dom! Ja inte då jag. Dom ska väl få kännbara straff för vad dom har gjort. Svenska fängelser är väl som ett dagis ungefär. Dom som sitter inne har det bättre än många gamlingar, som lever på existensminimum. Som aldrig kommer ut i friska luften om ingen förbarmar sig över dom. Där kan man tala om att sitta inne. I Malmö fortsätter nån att skjuta på folk. Undrar hur länge han eller hon får hålla på innan polisen kan ta den skyldige?

Matte kommer på lunch idag. Jag gör en sallad med ägg och räkor. Ett viltlöksbröd blir gott till. Till middag kokar jag potatis och serverar kokt skinka och legymsallad till.

Har ännu inte kommit på vad jag ska sticka. Kanske ett par lovikkavantar till mig själv. Det går ju fort i alla fall. Ja fort går det att skriva detta också. Nu är det tomt i min lilla hjärna. Jag börjar med salladen i stället. Kan bara meddela att det gick fint att städa igår. Fint är det fortfarande, då trivs jag. Ha det! Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0