Jag ser solen nu

I dag fredag, är det -15 grader. Lagom tycker jag. Ska ju bara ut och shoppa idag. Gjorde en stadig frukost, så jag klarar mig ett tag. Kokade ägg och bakade två små baguetter som jag satte Robertsons citronmarmelad på. Till det en mugg kaffe. Mmm så gott!

Har läst mina tidningar, PT och AB.  Det är på nätet jag läser dom. Ser att Elin Nordegren, Tiger Woods exfru, ska rusta upp sitt skärgårdshus för 12 miljoner, så att hon kan vara där i sommar med sina barn. Det måste vara skruttigt eftersom det kostar så mycket. Är det inte billigare att bygga nytt? När mina ungar var små, skulle jag ha varit överlycklig om jag fick bo i skärgården i ett ruckel över sommaren. Men det är skillnad på folk och folk.

Igår kväll såg jag en film på sexan som jag inte vet vad den heter. Har inget TV-program. I alla fall spelade Jodie Foster huvudrollen. Handlade om hur hon och hennes pojkvän blev misshandlade och rånade. Pojkvännen dog och hon köpte en pistol och började sanera på New Yorks gator. Till slut träffade hon på dom som dödade hennes pojkvän. Hur det slutade talar jag inte om. Ganska bra film trots dödandet. 

I kväll tänkte jag se Idol, i brist på bröd. Lasse Cronér kan jag se i morgon eftermiddag, efter skidtävlingen från Gällivare. 

Efter bloggandet ska jag duscha och sen se Emmerdale. Sen går jag ut och handlar. Ska kolla på Kupan efter en kandelaber. Köpa bordstabletter och garn på Konsum eller Coop som det heter. 

Vad jag äter till middag vet jag inte än. Alltid hittar jag på nåt. Kom ihåg melodikrysset i morgon. Ha det så bra govänner och alla andra också. Hej då! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0