Nästan blida

Inte så kallt i dag heller. Bara -11 grader. Har två lediga dagar framför mig. Matte kommer att sova hos Isabel några dagar eller nätter är det väl. Så idag äter jag upp soppan som blev kvar igår och till middag gör jag varma mackor. Helt perfekt och enkelt. Blir ingen utgång för mig idag, tror jag. Ska ju få sprutan på eftermiddagen idag så jag får vänta hemma på detta. Det går bra och jag går ut i morgon i stället. Ska köpa mera garn till Alecs sockor som jag började på igår. Garnet är randigt i olika blå toner.
 
Läste i AB i dag om en 72-årig kvinna som funderade på att föda ett syskon till sin 5-åriga dotter. Hallå där, vad är det för fel på folk. Tror inte jag skulle vilja ha småbarn nu, och jag är inte ens 72 år. Visserligen fick jag barn när jag var 42 år, men det är väl ändå skillnad. Vid 42 är man ju mitt i livet, men vid 72 är man på livets skuggsida. Det räcker så bra med att ta hand om sig själv nu, tycker jag.

Såg näst sista delen av "Brottet" i går, det är så rörigt i denna serie att jag  blir förvånad, vem helst som är den skyldige. Inte så att den är dålig, för jag ser den ju, men ändå. Ikväll kanske jag ser "Robinson", fastän jag tycker det är tråkigt att sitta och titta på folk som bara pratar skit om varandra. Men i brist på bröd, heter det väl.

Undrar om det ska bli snö idag. Det ser lite grått och mörkt ut. Ingen sol idag i alla fall. Nu ska jag ta itu med mitt lediga liv. Njuta är det jag gör idag, trots värken i mina leder. Hoppas ni kan njuta också. Vi eller jag hör av mig i morgon, löningsdagen. Hej då!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Hej Jane

Ni verkar ha kyligare hos er.

I dag är det lite kallare,igår var det bara -4.

Det är väl bara vänja sig. Skönt att slippa elda:)

Jocke skulle skjutsa hem någon till Älvsbyn på Sö så han kanske droppar in. Vi andra kommer väl inte nå före jul:(

Vi kan ju höras om julen, du vet att ni är välkommen att fira jul med oss i Tväråsel, det skulle vara jätteroligt.

Kram Pernilla

2010-11-19 @ 08:14:01
Postat av: Pernilla

Hej Jane

Nu gör jag ett nytt försök att skriva en kommentar. Vet inte vad det blev nyss när jag försökte.

Kan då säga att det är skönt att slippa elda:) I dag är det lite kallare annars har det vart som kallast -8 så det är väl inte så farligt.

Jocke kommer kanske in på sö, han skulle skjutsa någon till Älvsbyn från flyget. Vi andra kommer inte nå före jul.

Vi får väl höras nå om julen. Det skulle vara jättekul om ni ville komma till Tväråsel och fira med oss.

Ha det gott

Kram Pernilla

2010-11-19 @ 08:19:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0