Bara lite tankar

Idag skiner solen och det var -12 grader på morgonen. Ser ut att bli en härlig dag att njuta av. Igår skjutsade Matte mig till VC så jag fick min vaccination och lämna prover. Jag blev hemskjutsad dirrekt och Matte lämnade boken på biblioteket. Jag tog mig en vilolur innan maten. Sen blev det TV på kvällen. Såg en film också på ettan "Huset vi Tara Road" en småtrevlig film.

Matte jobbar heldag och kommer inte på nån mat idag. Jag ska i alla fall ut, eftersom jag inte var på Ica igår, så måste jag dit idag. Annars har jag inga måsten. Skulle väl vara ett förrådsbesök för att ta fram adventsstjärnan. Det kan bli svårt att ta sig in där nu när bordet blev nedsatt dit. Men med lite trix ska det väl gå. 

Längtar till fredag då jag ska köpa garn. Ska inte glömma och kolla om det finns tallriksunderlag också. Har för mig att det ska finnas på Coop. Ska också gå på Kupan och kolla deras ljusstakar. Rätt vad det är hittar jag nåt fint för en billig penning. Men det är på fredag det.

"Veckans brott" på TV ikväll är väl det jag kan se. Brukar se programmet om släktforskning, men gör det inte i kväll. Det är Lisa Marklund som forskar och jag gillar inte henne. Fastän jag inte är norrbottning så tycker jag inte att hennes ord om norrbottningar och helst Pitebor, är så snälla. Hon kommer ju därifrån, och pratar så illa om dom. Sen tycker jag inte att hon är så bra som författare. Är överreklamerad tycker jag. Det räcker ju med att hon själv tycker hon är bäst.

Just nu spelar radion Seal med Sekrets (vet inte om det stavas så). Jag är så kär i den låten just nu. Får mig att minnas underbara stunder i mitt liv. Tid som inte kommer igen. Suck! 

Ja det var mina tankar idag. Lite av dom i alla fall. Ha det bra nu så hör jag av mig i morgon. Hej då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0