Last night of the Proms

Ja herre gud vad säger man. Jag klagade på mediakarusellen förra veckan och nu är det igång igen. Tur för tidningar och TV-radio att Mona S avgår. Först klagade dom på samarbetet med de röd-gröna och sen ville dom att hon skulle avgå. Nu ska hon avgå och då undrar dom om, varför hon ska avgå. Fattar dom inte att hon är skitless på allt som sägs och görs. Hon är inte min partiledare, jag är mer röd. Men jag kan säga att jag tycker synd om henne och beundrar det hon gjort. Hon skulle bara knäppa dom på näsan be dom dra nånstans. Och var är hennes medarbetare, dom syns inte till, mer än Baylan. Man kan ju inte tycka att partiet ställer upp på sin ledare. Då sitter gamlingarna och tycker till om sin ledare och att hon inte duger. Ja inte alla, men det är dom som hörs. Jag ska försöka att slå dövörat till och varken lyssna eller se denna dokusåpa.

Det är -14 grader nu och jag har nyss ringt till vårdcentralen och fått en tid för vaccination samtidigt som jag ska ta prover för sprutan. Så klockan 13 ska jag vara där. Då är det klart och jag slipper vara rädd för smitta. Härligt! Vi ska ju äta lunch klockan 12 och Matte ska skjutsa mig till VC. Ska också till Ica en sväng och handla lite mjölk och sånt. På fredag är det löning och det syns i börsen. 

Såg Beckfilmen igår. Jag har säkert sett den förut men glömt handlingen. Sen avslutade jag kvällen med "Last night of the Proms 2010". Ett pampigt program från England. Ser det varje år och blir för en stund brittisk. I Sverige har vi inte nåt sånt. I mitt nästa liv ska jag bo i England, I love it!
I kväll ser jag "Våra vänners liv" på ettan.

Nu till en rättelse från gårdagens blogg. Såg att jag stavat Peter Jides namn fel. Han heter inte Gide utan Jide. Säkert nån som retat sig på detta. Ser fram mot nästa helg då "Vinterstudion" startar.  

Till lunch öppnar jag en burk Soldatens ärtsoppa. Snabbt går det. Jag vet inte om Matte ska äta middag idag. Han ska ju fara till Isabel och sova där. Det pga att han börjar jobba klockan fyra i morgon bitti. Jag har köttfärssås i kylen. Då kokar jag lite makaroner till.  Nu ska jag duscha och klä mig. Fortsättning följer så hej då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0