Idol på Arcushallen

Ja då var melodikrysset klart. Inga problem i dag. Frukosten är också avklarad. Det blir en lugn dag, bara -7 grader. Helt perfekt om man ska vara ute. Varken för kallt eller för varmt. Har läst PT och slutar förvåna mig. Piteå Kommun har inga pengar till äldreomsorgen men höjer ändå arvodena till politikerna med ca en tusenlapp per månad. Har dom ingen skam i kroppen?

Sen är jag gode less på alla debatt-och nyhetsprogram som bara kan älta Mona Sahlin och hennes gäng. Om nu dom vill ställa sina platser till förfogande är det väl deras sak. Ska alla måsta prata om detta. Tror bara att folk är så TV-kåta, att få synas och höras. Det är ju nästan samma personer på alla kanaler. Vem bryr sig, inte jag i alla fall.

Idol var ju och gästade Luleå i går. Arcushallen var smäckfull sa dom. Såg det på TV. Då såg jag Leif  Wiklund, Älvsbyn, och hans vita limo i början på programmet. Synd att Elin Blom åkte ut. Hon var väl inte bäst men inte sämst i alla fall. Tyckte Olle var den sämsta igår. Vet inte vad han höll på med. Var det nerverna? Jay var bäst som vanligt, i mitt tycke. Hoppas han inte vinner. Det vet ju alla att dom som vinner faller bort i framtiden. Jay är värd ett bättre öde än så.

Middag idag med Matte. Det blir pyttipanna med rödbetssallad och ägg. Långa skift för Matte i Luleå. Tycker han skulle knoppa hos lillasyster, men han vill ju hem. Och så tror jag han inte vill besvära.

Nu har halva dagen gått och jag har inte kommit mig in i duschen än. Men nu smäller det. Ska också sätta på TV-n. Är det nån utförsåkning idag? I morgon är det ju Fars dag. Jag har ju ingen far att gratta. Men sänder en tanke till min älskade far.

Nu ska jag sluta skriva för idag. Ha en bra lördag, så hörs vi i morgon. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0