Fredag, igen

-6 grader denna dag. Ska visst inte vara nån nederbörd idag. Har ätit frukost och tagit min medicin. Matte jobbar hela dagen så han kommer inte hit och äter. Skulle tvättat idag men har för lite tvätt så jag ska ändra tiden till söndag om det går. Får smyga ner till Ica och handla lite. Hinner jag, ska jag dammsuga också. När det gäller maten idag så har jag rester att äta.

Så det blir som en vilodag för mig. Ingen matlagning och då blir det ju mindre disk. Ska bara sticka tummarna på vantarna, då är dom klara.  Såg lite på "Robinson" igår. Det är mycket hatande där. Men det är det väl så i många program. Tacka vet jag på lördagskvällarna, då är det "Så mycket bättre". Där är det mycket kärlek, och det behöver vi. Ikväll är ju "Idol" i Luleå.  Kanske jag ser det och sen ser jag "Spartacus" på sexan.

Måste också läsa ut boken "Hjärtblad" i helgen. På måndag ska den tillbaka till bibblan. Snuvan som jag fick i onsdags är borta. Kanske det var en varning till mig att jag inte skulle vaccinera mig. Varför bara få sån där snuva? I alla fall är jag då besviken på vårdcentralen som inte kan svara på enkla frågor, utan gömmer sig bakom telefonsvarare. Svaret jag ville ha, var om jag kunde vaccinera mig eller inte. Jag ville ha det på förmiddagen innan vaccinationen och inte dagen efter, då nån kunde ringa upp mig. Dåligt, dåligt, dåligt som Brasse säger. Då var det bättre när jag bodde i Ersnäs och kunde ringa min läkare dirrekt, utan telefonsvarare. 

Nu ska jag sopa av balkongen så att snön inte fastnar där. Det är ju bra om man kan gå ut där. Ska ner i källaren och ändra tvättid. Sen dusch, lunch och Emmerdale. Tar sen en vila innan jag går till Ica.

Lös melodikrysset i morgon, sen hörs jag av. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0