Jag hatar telefonsvarare

Har börjat dagen med en limpmacka med leverpastej och saltgurka. Till det kaffe plus två värktabletter. Tro det eller inte men det blev ingen vaccination för mig igår. Före lunch började näsan rinna som bara den. Ungefär som man öppnade en kran. Försökte ringa nån på vårdcentralen, för att höra om jag kunde vaccinera mig ändå. Men jag blev bara bollad mellan olika telefonsvarare. Det är ju så nuförtiden att man kan aldrig få prata med nån människa. Jag blev så f.......d till slut att jag la ner hela skiten. Det är väl bara att isolera sig i vinter. Får väl sluta ut julfesten med reumatikerna och julen med Isabel. Bara vara hemma tills hongkongen dragit förbi.

Idag snöar det inte och det är -3,5 grader. Har hört att det skottas ute så nu har vi snö. Matte var på Ica och handlade åt mig igår, det viktigaste som jag behövde. Jag hade värk i mina leder (säkert av vädret) så jag var inte riktigt gångbar.  Värken är kvar idag så jag är ganska less. Skulle vilja göra så mycket men mäktar inte. Det är svårt att sticka också. Vill bara gnälla.

Det är ju Mårtensafton idag så i Skåne äts det gås idag. Vi ska bara äta soppa till lunch och spagetti och köttfärssås till middag. Om jag nu kan göra köttfärssås idag. Men ska försöka i alla fall. Annars blir det mycket läsa idag tror jag.

Ikväll på TV vet jag inte vad det blir. Såg om vargarna igår kväll på tvåan. Verkligen intressant om man nu undantar hatet som kom från vissa människor. Finge dessa människor bestämma skulle det väl inte finnas några vargar i Sverige. 

Nu ska jag duscha innan jag börjar med maten. Hoppas ni har det bra och slipper mitt elände. Jag hör av mig i morgon så hej då!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0