Har ni några julklappstips?

Idag är det bara -10 grader. Alltså varmare är det. Lider med dom i södra och mellansverige som hade så dåligt väder och inte var förberedd på det. Få se om vi råkar ut för samma skit. Dom har ju varnat för snöväder här, men det är sällan jag tycker att det slår in. Man kan då inget göra i alla fall. Jocke är i Skaratrakten för att jobba. Men det har nog gått dåligt i det vädret.

Ska ta fram potatisbullar ur frysen och steka upp dom tillsammans med bacon. Det blir lunchen innan jag far till vaccinationen. Matte ska skjutsa mig. Sen besöker jag Ica och handlar lite. Köper ett par kotletter till middag och till det gör jag grönsaksris. Då var maten denna dag klar. Tror det är slut på Mattes ledighet fr o m i morgon. Så då vet jag inte hur det blir med maten. Men det ger sig väl.

Såg en film på sexan i går. Den heter "Ondskans spår" och den  var lite mysko med ett konstigt slut. Huvudrollen spelades av Denzel Washington, och han är ju bra, därför såg jag den. Men hade nog kunnat se "Veckans brott" i stället som jag tänkte. Men brottet går nog i repris.

I kväll visar sexan en film med Kevin Bacon "Death sentence". Kanske jag ser den. Bacon är ju en bra skådis och filmen har fått 3 plus. 

Efter bloggandet ska jag gå in på HM:s hemsida och se vad dom har i julklappstips. Tyvärr har jag så lite pengar att spendera på julklappar. Och dom flesta av mina avkommor har väl vantar och sockor redan. Trist när man inte kan ge julklappar som man vill.

Vet inte ens var jag ska tillbringa julafton. Skulle helst vara hemma men jag kan tänka mig vara hos Isabel också. Jocke med familj tror jag ska vara i Tväråsel som vanligt. Vet inte hur Matte jobbar heller, men han brukar ju följa med mig. Hade jag stor lägenhet skulle jag vilja att alla var hos mig. Egoistisk som jag är. Minns när jag bodde i Ersnäs då alla var där. 13 personer var vi den julen. Varenda sovrum var fullt med sängar och madrasser. Men kul hade vi.

Ska väl nu göra annat innan lunch. Får väl höras senare. Ha det bra och hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0