Ska börja på ny bok

Idag skiner solen, men värmen var är den? Var ju ute en stund i går, och det var tur att jag hade vinterjackan på mig. Jag var först på Ica och skickade sockorna och sen på Konsum och köpte garn och en pocket. Efter det gick jag till övre Kupan och där hittade jag en liten fotogenlampa för tio kronor, (att ha på balkongen).

Skulle se "Så ska det låta" på TV , men tyckte det var så tråkigt så jag slog över på nian och såg "CSI Miami" och sen "Frost". Läste ut boken som är Christine Arnothy´s "Jag är femton år och vill inte dö". Är en sann berättelse från Budapest under ockupationstiden 1945. Är ingen lång berättelse och skriven med ett barns ord.

Boken jag köpte är skriven av Erica Spindler och heter "Änglamördaren" och är en thriller som utspelar sig i Rockford, Illinois som är författarens barndomsstad. Jag ska börja med den i dag.

Sitter nu och lyssnar på "Ring så spelar vi" i väntan på att melodikrysset ska börja. Förra året var jag ju med som veckans webbvinnare. Fick tala med Kattis Ahlström (som var gästprogramledare). Vann en kartbok på en enkel fråga om vem som spelade Jesus i Jesus Christ superstar, i Malmö. Svaret var Ola Salo och som tur var visste jag det, fast jag blev tagen på sängen, så att säga. Kartboken gav jag till Matte som behöver den mer som taxichaufför. Tänk er att hitta till alla småbyar härikring. Men jag tror inte att han har den i bilen direkt, det är väl emot hans yrkesstolthet. Men vad vet jag?

För att återgå till mig själv, så har jag ont i nacken för att inte tala om mina tår. Känns som onda bölder. Hoppas det ger sig snart. Precis som om det bara skulle försvinna. Tänker då på min mamma och hennes värk som aldrig försvann utan bara blev mer och mer. Glöm det!

Ska göra fisksoppa till lunch och fläskpannkaka till middag. Kanske att jag går ut en stund på eftermiddagen. Få se vad det blir på TV i kväll. Har inget speciellt som jag vill se. Kanske "Lyckohjulet" på trean. Vi får se. Snart är det veckans höjdpunkt "Melodikrysset". Vi får höras mer i morgon. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0