Ännu en fredag

Funderar på vad jag ska göra idag. Skulle helst vilja ligga kvar i sängen och göra ingenting. Men det duger väl inte förstår jag. Solen skiner så det är ju inget fel på vädret i alla fall. Ska visst bli sämre väder i helgen, är jag förvånad?

Ska väl gå på Kupan idag och kolla vad dom har för krukor, amplar och blomlådor. Men det får bli efter lunch. Gör varma mackor till lunchen. Till middag hade jag tänkt fläskfilé med champinjoner. Konsum hade ju fläskfilé för 69 kronor kilot, så det var billigmat. Nu är det inte spikat än med middagen, men det lutar åt filén.

Tycker det är mycket skit på TV. I går såg jag "Lyckohjulet" och en gammal repris av "CSI Miami", "Criminal minds" och "American Idol". Bara skit alltså. Hittade ingen intressant dokumentär, som jag är intresserad av. Funderar över kvällens TV. Blir det "Trädgårdsfredag" med Pernilla Månsson eller "Ett fall för Frost". Det ger sig när jag känner vad jag har lust för just då. Ni ser vad intressant liv jag lever.

Ska ner i källaren med en del grejer som jag har plockat bort. Bl a prydnadssaker "Rosa Ljung", kannor, vaser, fåglar samt en katt. En del ljusstakar åker också ner. Jag har inga såna framme på sommaren. När man inte har så många skåp att samla i, är källaren bra. Prydnadsaker är så dammsamlande och när man inte tycker om att städa är det bara att plocka undan.

Har inte många varv kvar på sockorna så jag ska kolla garn på konsum. Vill inte vara utan stickningen. Nu är det så att jag ska steka upp champinjonerna som ska vara till middagen. Brukar förbereda middagen när jag ska gå ut på eftermiddagen. Då blir det inte så stressigt när man ska laga maten.

Jag återkommer i morgon efter Melodikrysset, eller före beroende när jag vaknar. Ha en bra fredag så hörs vi i morgon!  Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0