Sprutdag igen

Torsdag och sprutdag. Sprutan tror jag att jag behöver. Skulle också behöva en spruta för mitt humör. Känner mig helt under isen idag. När jag tänker på att jag i förgår fyllde i en undersökning från SCB vad gällde mitt fysiska och psykiska tillstånd, var jag så optimistisk om mitt psykiska att jag bara kryssade i hur väl jag mådde. Det var ju sant då i alla fall. Men i dag känner jag mig värdelös. Och allt är ett par stödstumpors fel eller kanske jag ska säga mina bens fel, som måste ha dessa strumpor.
 Problemet är att jag måste ha hjälp med att ta på dessa strumpor. Jag har inte nog krafter i händerna. Vore bra om jag kunde leja för detta, men då säger min plånbok ifrån, sist jag hörde på hemtjänsten skulle det kosta 1600 kr/mån. Har ringt dit men hon som har hand om det, var inte där. Men jag tror inte att det har blivit billigare. Så vad gör jag? Ska jag bara ligga mig igenom dagarna resten av livet. Förstå mig när jag säger att jag är värdelös. Tur att jag har en skön säng om jag ska nu ska tillbringa resten av livet där.

Var ute en stund i solen igår. Åt till och med en glass. Matte var ju inte på middag igår, så jag köpte en grillad kyckling på x-tra pris och åt av den till grönsallad. Glömde köpa en trisslott. Såg en stund på TV och läste lite.

Idag ska jag inte göra nåt särskilt mer än att sticka. Gör en grönsakssoppa till lunch och middag har jag inte tänkt ut än. Får väl gräva lite i frysen och se vad jag har att bjuda på.

Annars får jag väl slicka mina sår och försöka vakna på rätt sida i morgon. Om jag slutar äta kanske jag får råd att ta på mig strumporna. Tål att tänka på. Hoppas ni har en bra dag i vårens glada till. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0