Snart färdig med städningen

Det är en underbar morgon. -5 grader i natt, men nu skiner solen och när jag var ut på balkongen kände jag att den värmer. Jag känner förtröstan efter min städning i går. Fick även ut stormattan på vädring och efter dammsugning och vaskning känns det bra. Fick även färdigt på balkongen och det är det bästa av allt. Det som jag har kvar att göra är att damma i sovrummet och duschrummet ska också få sig en duvning. Ska be Matte torka av hyllorna över soffan samt ta fönsterna. Han är expert på fönstertvättning.

Till lunch i dag blir det rester, Matte får biff stroganoff och ris. Jag äter kokt fisk. Ingen middag för Matte för han äter ute. Då tar jag en tur ut och äter sen nåt enkelt när jag kommer hem. Jag känner att jag behöver en spruta snarast. Har jag blivit beroende av guld måntro? Det är bara att hoppas att proverna var bra, så att jag får sprutan i morgon.

På TV i går såg jag "Lyckohjulet" och "En plats på landet" på kanal åtta. Efter det "Desperate housewives" på femman. Såg även på fyran (reklamkanalen nr 1) "American idol". Annars ser jag nästan aldrig på fyran. Tycker inte om stilen dom har med sina reklampausar. Dom bryter mot lagar och betalar gärna böter, hellre än att följa lagen. Tycker detta är skit! Men det finns ju andra kanaler att se på.

Ska köpa en trisslott och hoppas att jag vinner en större summa. I alla fall så jag kan köpa lite nya kläder innan sommaren. Börjar se ut som en uteliggare. Tur att jag bor där jag bor. Här bryr sig väl ingen om hur jag ser ut.  Om dom än ser mig. Men det känns inte så bra för självförtroendet att man ser ut som jag gör. Men det är väl likadant  som det känns när man inte får duscha när man behöver. Till slút blir man väl folkskygg, går inte utanför hemmets dörrar.

Nu ska jag lämna datorn och hänga över diskbänken ett tag, för att göra min morgontoalett. Alltså tvätta håret och allt annat ovanför benen. Jobbigt som sjutton, men nödvändigt. Efter det blir det stickning av bäddsockor. Snart är dom klara att skicka till Dalom. Sen är det bara att köpa mer garn och fortsätta på nästa par, som ska till Råneå. 
                   

Är tvungen att sätta in bilden på Alec som pratar med en liten fisk. I andra handen har han en liten groda. Undrar vad han tänker och vad dom tänker. Dom blev i alla fall släppta ut i naturen igen. I sitt rätta element så att säga.

Nu ska ni ha det så bra. Hoppas på vackert väder för er alla! Vi hörs, hej då!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0