Köper mer pelargoner

Jag började med städningen av balkongen i går, men var tvungen att breika p g a att det var så kallt. Det blåste ju så kallt att jag väntade bara på att vattnet skulle frysa i hinken. Det var väl att överdriva men typ nåt sånt. Får väl se om jag kan fortsätta idag. Jag kan ju säga att om det inte blir varmare än vad det är nu, så behöver man inte ha nån balkong alls.

I alla fall var jag till konsum och handlade lite, bl a solskydd och två pelargoner. Pelargonerna är ljusrosa och står nu på köksbordet i väntan på värmen. Efter handlingen satt jag en stund utanför affären i lä och bara njöt av solen. Sen var det bara att skynda sig hem till maten.

Sen satt jag bänkad vid TV-n klockan 18 för att se programmet om den vita svartbjörnen. Besviken blev jag kan jag säga. Såg ingen vit björn men några svarta, några vargar och sen mest skog. Programmet var filmat i Kanada i ett område som heter Great Bears Forrest. Rena vildmarken var det i alla fall och ganska vackert, men inga björnar. Visserligen hette programmet "I den vita svartbjörnens spår". Antagligen hittade dom inte igen den vita björnen. Kanske dom bara hade hört talas om den och sen sökte efter den. Resten av kvällen slökollade jag bara med ett korsord framför mig.

Städning ska fylla min dag i dag. På morgnarna när solen lyser in genom fönstret, kan jag se att det behövs en storstädning. Ska sätta igång idag nu när jag ätit frukost. Längtar tillbaka efter den tid, då städningen var en baggis och gick fort undan. Nu tar allt sån tid som jag ska göra. Stela leder är ingen "hit" för mig. Jag ska också skicka en tanke till min äldsta dotter som fyller år i dag. Saknar umgänget med henne men förstår att hon har ett eget liv att leva.

Gör hummersoppa till lunch och korvgryta till middag. Ikväll blir det dom desperata fruarna på TV. Har inte så mycket kvar att sticka på bäddsockorna som ska till Dalarna. Sen blir det att köpa mer garn och sticka några till. Jag har mycket restgarner, men bara i mörka färger. Nu när det ska bli sommar vill jag bara sticka i glada, ljusa färger. Tänker sticka ett par till Johans mormor (Isabels man). Hon har MS och har säkert kalla fötter.  Får höra med Isabel hur stora fötter hon har, på ett ungefär.

Nu är det nog tid att ta tag i mina sysslor om jag ska få nåt gjort i dag. Solen skiner ännu och det gör mig glad. Ha det bra mina vänner så hör jag av mig i morgon. Hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0