Kappa på?

Det börjar bli ett äventyr varje morgon att starta datorn. Ska den funka eller inte? Hade tänkt ge upp i morse, men fick igång den till sist. Men nog är det på sista skriket som den tar ett sista andetag, innan den ger upp. Inget att göra åt detta, bara önska att den håller ett tag till.

I dag är det mulet och lite som att regnet hänger i luften. Det ska ju vara sådana dagar också. Hör sommaren till. Men en skir grönska är det nu. Det är ju nationalparkernas dag i dag. Vem bestämmer alla dessa dagar
och när dom ska vara. Det måste väl vara nåt nytt påfund. Och vem kommer ihåg dessa dagar. Jag skulle aldrig göra det om jag inte såg det på almenackan.

Det blir korvgryta till lunch idag. Passar ju bra till dagens väder, lite ruggigt ute. Ska väl en sväng på affären och köpa mjölk och bröd.
Sockorna är färdiga nu så det är bara att tänka ut nästa projekt. Hittade en ny hemsida med kul grejer, det är www.tradspira.se. Mycket idéer kan man få där när det gäller hantverk. Jag skulle haft mera plats för såna grejer. Gå gärna in där och kolla. Kanske ni får egna idéer.

Snart är det skolavslutning. Lyckliga ungar med ett helt sommarlov framför sig. När jag var liten var ju sommarlovet oändligt. Nu tycker jag sommaren bara blixtrar till och är över. Det är väl åldern förstås. Jag skyller ju allt på åldern.

Såg en stund på TV i går kväll men la mig vid 22.30-tiden. Blir väl en stund TV i kväll också. Har inget bestämt program än att se på. Ska kolla TV-tidningen. Till middag ska jag göra pastagratäng. Mest för att rensa kylskåpet på matrester. Blanda ner allt med pasta i en form. På med en gräddskvätt och riva ost över. In i ugnen och sen klart. Enkelt och gott.

Nu ska jag ut på balkongen och kolla om det är kappa på eller kappa av idag. Ser ut som kappa på. Njut nu av måndagen och tänk på att livet är kort, så tjabbla inte bort det på smågrejor. Jag hoppas vi hörs i morgon igen. Hej då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0