Pingstdagen

En ny dag och solen hänger med om än värmen börjar slaka. Har just ätit frukost. Tittar ut över torget och ser hur det grönskar nu i parken. Precis som det ska vara i pingsttider. Såg på TV från södra Sverige att fruktträden blommar. Va fint det var!  Matte satte upp änglaspelet i går. Jag är så tacksam för änglarna som spelar. 

Hörde på radion (nyheterna) att svenskarna kissar ute i buskarna (och får böta) för 3,8 miljoner/år. Det betyder att svenska staten tar in så mycket böter för detta. Tom jag som äter vätskedrivande använder toaletten. Men det är ju en krog här tvärs över gatan och jag kan tänka att det urineras utanför den. Visserligen förstår jag att polisen inte tar dom så dom får böta, här i byn. Men ska man då kalla dom för skattesmitare, eller?

Såg TV en stund i går kväll, bl a "Lewis" på nian. I kväll blir det "The Tudors" på ettan. Men innan dess ska jag tvätta kl.13. Till lunch blir det laxfilén som skulle serverats till middag i går. Matte kom med ingredienser till tacos som vi åt till middag. Det var länge sen vi åt tacos och det var jättegott. Därför blir det lax till lunch i dag i stället. Det blir gott. Jag är en fiskälskare.

Hörde på byn att dom ska sluta med varmbadet på Ugglan, kommunen eller var det landstinget har inte råd att värma upp bassängen. Stackars dom! Kommunen skulle väl kunna sparka några odugliga medarbetare som bara sitter och värmer upp stolsitsarna. Detsamma när det gäller landstingspolitikerna. Bläh!!!!!!!

Har inte funderat på vad jag ska göra i dag. Börjar väl med att bära ut pelargonerna på balkongen.  Sen stickar jag väl slutet på de blåa bäddsockorna. Dom ska ju hänga med till Luleå på onsdag, bägge paren (de vita och de blå). Dom är ju i olika storlekar, tänkte att Johan vet ju vilken storlek hans mormor har, på ett ungefär.

Sen är det väl tid för att laga lunch och sen tvättis. Längre sträcker jag mig inte i planeringen. Var in på Bibliotekets hemsida i går och bokade några böcker, det blev Andrew Taylors böcker, två av dom. Längtar tills när jag kan hämta dom.

Vill bara meddela i förebyggande syfte att om jag inte bloggar nån dag, så funkar inte min dator. Så ni inte tror att jag dött eller så. Visserligen kan ju det också hända, men troligtvis är det datorfel. Om jag dör får jag väl säga åt nån av ungarna att dom skriver det på min blogg. Jag har ju skrivit upp min bloggadress.
Nu ska ni njuta av pingstdagen i morgon är det vardag igen. Kram till er alla från mig!

                                                  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0