Pingstafton

Solen skiner ännu, trots att SMHI sagt att vädret ska bli dåligt i helgen. Men det hinner svänga. Eftersom jag inte är beroende av fint väder i helgen så tar jag det med ro. Det blir som det blir.

Var då en snabbis till Korsträsk. For vid femtiden och var hemma vid sex. Dom skulle ju få matfrämmande, och det var ju Oscars dag. Tova hade gjort så god tårta. En eloge till henne.

När jag kom hem hade jag ju disk som väntade. Sen såg jag TV och löste korsord. Idag vet jag inte hur det blir. Lunch kl 13 och middag kl 18. Det är allt jag vet om dagen. Får inte glömma "Melodikrysset" förstås. Sen blir det en promenad i all enkelhet. Kanske man träffar nån bekant. Jag kan väl fylla ut tiden med en tupplur.

Kan betala räkningarna också. Det är ju kul att se hur pengarna rinner ut från datorn. Mitt strumpkonto är högt denna månad. Har köpt sex par för en dyr penning. När jag tänker på att jag inte kan ta på mig dessa strumpor, så kan man ju undra var jag har i mitt huvud. Hade fått mycket blommor för dessa pengar.
Nej nu ska jag sluta gnälla och gå ut på balkongen för att ladda till Melodikrysset. Tar fram laxfilé som jag ska steka till middag. Det är gott. Med potatis, citron och majonäs, hårtbröd och en grönsallad. Mums, pingstmat verkligen.
Kan hoppas att ni får en roligare pingstafton. Bara att njuta! Vi hörs i morgon igen! Hej då!

                                                     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0